sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Nyt ja myöhemmin

Kummilahjan miettiminen on aika hankalaa. Pitäisi olla jotain, jonka voisi säästää, ja jotain, jota kaikki muutkin kummit eivät anna. Siispä lahjasta tuli kolmiosainen, että se olisi nyt hyödyllinen ja myöhemminkin kiva. Päivänsankari arvostanee näitä pöppiäisiä eniten tällä hetkellä. Pöppiäisiä on kiva tehdä, vaikka ne eivät ihan päässä olleita visioita vastaakaan. Pöppiäiset on kumilangalla kiinni kumilangassa, jonka voi kiinnittää rattaisiin.

Päivänsankarin äiti valitteli kerran, että kaikki on vaaleansinistä. Täytyy myöntää, että minullakin on kassillinen vaaleansinisiä lankoja varattuna, ja olin erikseen ostanut Wool Sävy -lankaa tehdäkseni Novitan kevät 2008 -lehdessä olleen pienen söpön villatakin.. Mutta, tietämättä lausutun toiveen mukaisesti, onneksi löytyi myös jotain muuta lankavarastoista: maastokuvioista Nalle-lankaa, joka kudotaan samankokoisilla puikoilla kuin Wool. Tässä vanhemmassa versiossa on minusta paremman sävyiset värit kuin nyt kaupassa olevassa versiossa. Kaulukseen ja hihansuihin virkkasin ruskeasta Wool Sävystä reunukset (ohjeen mukaisesti). Maastokuvioinen lanka sopii kyllä tähän, erityisesti tossuille, jotka ovat kulmikkaat kuin Hummer :)

Myöhemmin, toivottavasti päivänsankari arvostaa tekemiäni kalvosinnappeja. Halusin tehdä jotain aiemmin mainitulla emalointikurssilla, ja pähkäilin mikähän olisi käyttökelpoinen koru pojalle. Päivänsankarin isä soitti pari päivää mietittyään, että kalvosinnapit voisivat olla hyvät, joten siispä tuumasta toimeen. Koska rattaita tuli kurssilla muutenkin nysvättyä, niin kalvosinnapeistakin tuli rattaat.

Ei kommentteja: