lauantai 9. maaliskuuta 2013

Järjestelmällisyyden kirous

Kaveri vinkkasi kerran aivan mahtavista vapaavirkkauksista, joihin oli törmännyt eräässä blogissa. Koska kaapissa on kamala kasa kaikenlaisia jämiä, päädyin viime syksynä vähäisinä käsien joutenolon hetkinä virkkaamaan erilaisia ymmyrköitä ja kukkia. Järjestelmälliselle ihmiselle moinen oli ihan kamalaa hommaa ;)

 
Hyvissä ajoin aloin yhdistelemään plänttynöitä mekoksi. Lopulta mekosta tuli vähän muotopuoli, mutta ei se kantajansa päällä ihan noin muhkuraiselta näytä, sillä se kellottaa hienosti. Takuulämminkin tuo on, koska aika iso osa langasta on hahtuvalankaa.


Mekko valmistui oikeastaan tammikuun alussa sopivasti kaikenlaisissa sukujuhlissa käytettäväksi.

Huomenna onkin sitten sopivasti käsityötarvikekirppis Kumpulan kylätilassa, niin voi käydä ostamassa lisää jämälankoja seuraaviin projek... eiku hetkinen, siis viedä yli jääneet jämät pois ;)

2 kommenttia:

kristiinakoo kirjoitti...

Wau! On kyllä hieno ja tosiaan varmaan näyttää hyvältä päällä. Vois kokeilla itsekin. Ostin talven kirja-alesta crochet master class -nimisen kirjan, jossa on mm. tuota vapaavirkkausta, ja monta muutakin tekniikkaa joita pitäis päästä kokeileen... jahka muilta projekteilta ehtis vaan :)

Jokke kirjoitti...

Hienosti onnistunut vapaavirkkaus!