keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Unelman toteutus

Jee, viimein langat ovat hyvässä järjestyksessä ja helposti hahmotettavissa! Toivottavasti auttaa projektien edistämisestä ja vähentää ostoshimoa ;)
Kaappi on kirjahylly Iskusta (191 * 73 * 30 cm ;) ja juuri sopivat suorakaiteenmalliset lasimaljakot jämälangoille löytyivät Ikeasta. Vielä jäi jokunen laatikollinen kankaita ja huovutusvillat sekä korutarvikkeet, joille pitää keksiä joku paikka..

4 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Hieno kaappi! Kyllä nyt kelpaa ihailla lankoja.

affen kirjoitti...

Oi, jospa minunkin langat joskus pääsisivät yhtä hyvään järjestykseen! Nykyinen jätesäkki-säilytysratkaisu ei palvele oikein hyvin (aina täytyy lähteä lankaostoksille, kun olemassaolevista ei löydä haluamaansa)..

kristiinakoo kirjoitti...

Mäkin ostin kesäalesta käsityötarvikkeille kaapin, aivan mahtavaa kyllä! Mun mielestä se tosin kyllä melkein pikemmin ruokkii kuin hillitsee käsityöintoa. Se on nimittäin jo _toka_ käsityökaappi tässä taloudessa, ensimmäinen jäi liian pieneksi... :)

sannas kirjoitti...

Ei tuonne kaappiin ny mahtunu kuin langat, eli vielä pitää keksiä paikat muille tarvikkeille. Nyt ne on säilytyslaatikoissa työpöydän alla, mikä tietty hankaloittaa esim. ompelukoneen käyttöä. Hyvin tuosta kaapista kyllä sitten näkee, josko oikeasti puuttuu jotain ;)