lauantai 22. marraskuuta 2008

Testing, testing...

Ostin Novitan huovutusneulaimen (ja kaikenlaista muutakin), ja heti piti testailla. Koska eilen hukkasin parhaan parsinneulani (löysin sen aamulla villasukan kantapäästä) ja hukkasin sen tänään uudelleen (enkä ole siihen vielä osunut), päätin tehdä pari neulatyynyä. Koska neulat aina hukkuu (näköjään), neulatyynyn pitää olla sitten huomioväreillä, että (kunhan sen parsinneulan taas löydän) neulat löytävät helposti säilytyspisteen ja säilytyspaikkakaan ei kykene piiloutumaan. Sitten asiaan: huovutusneulain oli aika pettymys tuommoista kolmiulotteista kappaletta (superlonia päällystäessä) tehdessä. Yksittäisellä neulalla nakuttaminen oli paljon tehokkaampaa ja jälki tasaisempaa. Varmaankin tuo neulahuovutin on parhaimmillaan tasohuvutuksessa, täytyy joskus testata. Mutta ensin joululahjantekopiiloon, palaan taas kun tontut ovat hommansa hoitaneet.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Minä en tykännyt tuosta Novitan tököttimestä tasohuovutuksessakaan - tehoton. Yksinäisellä neulalla sai paljon nopeammin parempaa jälkeä aikaan.

sannas kirjoitti...

Ehkä kuitenkin tulee joku juttu vastaan, missä se on näppärä, pitää vaan aina kokeilla. Yksi kaveri oli päällystänyt styroks-sydämmiä, ja oli välineeseen ihan tyytyväinen (tosin hän sanoi, että styroks meni helposti möhmäksi, joten ei se ehkä siihenkään ole näppärä).