sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Koira ja pientä vaaleanpunaista

Eilisten maatilan eläinten lisäksi tein pienen koiran, mutta se päätyi eri perheeseen ja heti kestävyystestiin, kun häntä päätyi pienten hampaiden väliin. Tosin joku vieraista ajatteli tämänkin olevan hiiri ;)




Tein myös uuden tyttömäisemmän villatakin joulun valkoisen villapaidan saajalle Novitan 7-veljestä langasta. Ohje taisi olla Novitan webbisivuilta, mutta hukkasin sen puolivälissä villatakkia. Onneksi olin jo hihat tehnyt ja lopun takista saattoi laskea jo valmiista osuudesta, koska se neulottiin poikittain.



Lisäksi sekä eilisen että tämänpäiväisen lahjoihin kuului vaaleanpunaiset pitsihatut ihanan pehmeästä Dalegarnin Baby Ull -merkkisestä konepestävästä merinovillalangasta, jota löytyi Menita Outletistä. Ohje on Ulla-nettineulelehdestä, Helmi-myssy. Muutaman kerran meinasi mennä pieleen, ja jouduin ohjetta tavailemaan useaan kertaan.

Yritin sitten käydä ostamassa mustaa Novitan Wool-lankaa seuraavaa projektia varten, mutta ovatten taas poistaneet kaikki värit ja jäljellä on vaan jotain keväistä hempeilyä :( Taidan jatkossa mennä suosiolla suoraan Soukkaan, josta löytyy varmasti jotain vastaavaa täyttä villaa olevaa lankaa...

Ei kommentteja: